Bugün: 4 Mayıs 2024 Cumartesi
Giriş Yap
Hamburger icon
MOTOSİKLET

Engler Desat Superquad motosiklet

5.2 litre V10 ile Engler Desat Superquad motosiklet hissi

5.2 litre V10 ile Engler Desat Superquad motosiklet hissi

Desat ile Engler, FF'nin daha da geliştirilmesini sağlar. Bu bile 1.110 hp ile gerçek bir süper dörtlüydü.

Bir Audi R8'i bir motosikletle geçtiğinizi ve tüm konsepte inanılmaz bir güç kattığınızı hayal edin. O zaman muhtemelen Victor Engler'in Desat Superquad ile indiği yere varacaksınız.
Gelecek başka ne var?

O zamanlar FF olarak adlandırılan ilk versiyon, 2020'nin sonunda sunuldu. Ağustos ayının sonunda Engler, Desat ile ilk evrim aşamasını ekledi. Sırada, çok sayıda teaser görseli ve yalnızca birkaç bilgi izleyicinin ilgisini çekecektir. Ancak bunlar, Engler FF'de görülemeyen hiçbir şeyi göstermiyor. İki yolcu, sanki bir motosikletteymiş gibi arka arkaya oturuyor. Pilot direksiyon simidi yerine bir gidonu tutuyor. Küçük bir bölme dışında, rüzgar veya hava koşullarına karşı koruma yoktur. Bu aynı zamanda standart dörtlülerden de bilinmektedir.
Engler, karbon fiber gövdenin tüm alt yapısını Audi'nin modüler spor otomobil platformundan (MSA) uyarladı. Aynı şekilde iki yolcunun arkasında oturan 5.2 litrelik V10 motor. FF'de V10, yalnızca 1.100 kilogram ağırlığındaki 1.110 beygir gücü sağlıyordu. Engler, Desat için daha fazla sürüş dinamiği vaat ediyor. Güç, yine Audi'den gelen yedi vitesli çift kavramalı şanzıman tarafından dört tekerleğe aktarılır. FF'nin 100 km/s hıza 2,5 saniyede, azami 350 km/s hıza ulaştığı söyleniyor.
Desat'ın FF'den önce gerçekten sahip olacağı şey, muhtemelen prömiyerini yalnızca Ağustos ayının sonunda gösterecek. Engler Superquad'a FF olarak bile gerçek bir eksiklik kanıtlanamadı.
1.100 BG'nin üzerindeki bir V10 motorla zaten aşırı güçlü görünen bir dörtlü konsept için daha da fazla sürüş dinamiği - kesinlikle çılgınca bir fikir gibi geliyor. Engler Superquad'ın Desat versiyonunun hangi değerlerle etkileyeceğini görmek ilginç olacak.

Yorum yazmak için üye girişi yapmalısınız.