Bugün: 3 Mayıs 2024 Cuma
Giriş Yap
Hamburger icon
ITALYAN ARABALAR

Alfa Romeo Giulia ve Stelvio için biraz ince ayar - ve bolca Amore

Alfa Romeo Giulia ve Stelvio arabalar Italyan sevgisi.

Hafif optik rötuş ve daha iyi teknoloji ile Alfa Romeo Giulia ve Stelvio'nun elektrikli modellerle değiştirilene kadar hala birkaç iyi yılı olacak.

Sürüş raporu!

İsim yalnız. Julia. Giulia. Böyle bir araba zaten "o" değil de "o bicim" ise, yani kız arkadaşımız hakkında konuştuğumuz gibi kendi aracımız hakkında konuşursak, o zaman bunun Amore ile ilgisi vardır.
Bu Alfa Romeo'nun orta boy sedanı hakkında, Giulia, Giulia hakkında. 2016'dan beri piyasada, ilk makyaj 2020'de, şimdi ikinci. Üretimin, Alfa'nın iklim nötr hale gelmek istediği 2027 yılına kadar sürmesi bekleniyor. Ciao brülörleri, Benvenuto Stromer!

Ve merak ediyorsunuz: sekiz yaşındaki bir arabanın nesi yeni? Biraz optik (tam LED matris teknolojisinde üç ayrı elemana sahip farlar, revize edilmiş radyatör ızgarası), biraz teknoloji (seçilebilir grafiklere sahip dijital gösterge paneli, çevrimiçi bilgi-eğlence için yazılım güncellemeleri mümkün). Neden hala bu kadar az haberle büyük ve geniş haber yapıyoruz? Çünkü biz aşığız!

Uzun lafın kısası, Giulia'yı kullanmak, ekran boyutlarının değil tekerlek boyutlarının önemli olduğu, hala ses girişi yerine egzoz seslerinden bahsettiğimiz eski güzel dünyaya geri adım atmak gibidir. Eski güzel dünya, dört silindirli motorları, 280 benzinli, 210 hp dizel motorları, her zaman arkadan yönlendirmeli dört tekerlekten çekişi, her zaman BMW'de olduğu gibi ZF'nin olağanüstü hızlı sekiz vitesli otomatik şanzımanı ile orada.

Siyah deri, kırmızı dikişli makyajlı güzellikler "Competizione"nin iyi şekillendirilmiş ve çok sıkı olmayan spor koltuklarına oturuyoruz. Başlat düğmesi direksiyon simidinin solundadır, ona basın ve boğuk kükreyen dört silindirli bir motor göreve başlar, direksiyonun arkasında vites büyütme ve küçültme için sol ve sağ kanatçıklar vardır; lütfen eğlence adına elle müdahale edin.
400 Nm tork, arka yönlü dört tekerlekten çekiş
Hafifçe dans ediyoruz, 2000 turun biraz üzerinde 400 Nm tork bir mutluluk vaadi, arkadan çekişli dört tekerlekten çekiş, yani arka aksta yüzde 100 güç dağıtımı ve sadece gerektiğinde dört tekerlekte de eğlencenin garantisi.

1545 kg ile Giulia, bu sınıfta hafif, kapılar, kaput, alüminyumdan yapılmış ön çamurluklar, karbon fiberden yapılmış kardan mili. Her durumda arabanın hafifliğini fark ediyorsunuz, Giulia virajdan o kadar çevik bir şekilde çıkıyor ki o kadar iyi direksiyonu çeviriyor. Ve şöyle düşünüyorsunuz: Alfa bize bu kız arkadaşı verdiğinde her şey o kadar da kötü değildi.

Paradan bahsedelim, Alfa bir pazarlık değildir. 280 bg ile 54.250 Euro'dan başlayan fiyatlarla Competizione'nin fiyatı 63.250 Euro'dur. Eski multimedyaya rağmen satın alınsın mı? Evet. Bunun tek bir nedeni var: Bu Alfa'yı sevmeniz yeterli.

Yorum yazmak için üye girişi yapmalısınız.