Bugün: 3 Mayıs 2024 Cuma
Giriş Yap
Hamburger icon
ALMAN ARABALAR

Audi RS E Tron GT Ice Race Edition

Audi RS E-Tron GT Buz Yarışı Sürümü

Doğum gününüz için sınırlı sayıda dağ dünyası elektrikli arabası

Audi Sport GmbH, 40. yaş gününü Audi RS E-Tron GT'nin özel bir versiyonu olan Ice Race Edition ile kutluyor.

Bu özel ve sınırlı modelin aynı zamanda Audi Exclusive'in kişiselleştirme seçeneklerini de yansıtması amaçlanıyor. Ice Race Edition'ın ilham kaynağı, yarış arabalarını ve kayakçıları karlı dağ parkurlarında bir araya getiren Avusturya'daki GP Buz Yarışı'ndan geliyor.

Audi RS E-Tron GT Buz Yarışı sınırlıdır

Bu buzlu dünyanın renkleri hem kısmen folyolu dış yüzeyde hem de özel modelin içinde bulunuyor. Temel renk metalik gümüş, siyah karbon tavan ve etkili folyolamayla bir araya gelerek araca özel bir görünüm kazandırıyor. Gümüş ve beyaz, ışıltılı kar kristallerini ve buz yüzeylerini simgeliyor; mor vurgular ise parıldayan kayak gözlüklerini anımsatıyor. Ön ve arkadaki dört halka beyazdır ve Ice Race Edition konsept otomobilini anımsatmaktadır. Bu renkler iç mekanda da devam ediyor; elmas gümüşü deri koltuklar ve mor kontrast dikişli siyah deri bölümler ayrıcalıklı bir ambiyans yaratıyor.

Ice Race Edition, Audi RS E-Tron GT Ice Race Concept'ten ilham alıyor ve Avrupa için yalnızca 99 adetlik sınırlı bir seri halinde sunuluyor. Bu model, 440 kW güce sahip güçlü RS E-Tron GT'yi temel alıyor. Audi, 295 kilometreye kadar menzil ve 270 kW'lık maksimum şarj gücü talep ediyor. Ayrıca İngiltere pazarı için 4 adet sağdan direksiyonlu ünite piyasaya sürülecek.

Dağ motifli Audi MMI

MMI ekranı için de sürüm için özel olarak oluşturulan bir arka plan resmi tasarlandı ve bu aynı zamanda sürümün bireysel seri numarasını da gösteriyor. Dağ motifi seçildiğinde ortam aydınlatması mor renge dönüşür. Ancak bilinen tüm MMI özellikleri değişmeden kalır.

RS e-tron GT Ice Race Edition'ın standart donanımı ayrıca lazer ışığı güçlendirmeli matris LED farları, antrasit gri fren kaliperli seramik frenleri, sürekli değişken amortisörlü uyarlanabilir havalı süspansiyonu ve dört tekerlekten yönlendirmeyi içerir. Fiyatı 401.509,97 euro.

 

Yorum yazmak için üye girişi yapmalısınız.