Bugün: 3 Mayıs 2024 Cuma
Giriş Yap
Hamburger icon
ALMAN ARABALAR

Mercedes AMG CLA 45 S Shooting Brake ikinci el, station wagon, fiyat

400 BG'nin üzerinde güce sahip Mercedes-AMG CLA 45 S, şu anda garantili ve düşük kilometre performansıyla ucuza satılmaktadır.

Mercedes, 2013 yılında CLA ile kompakt sınıftaki yelpazesini yenilemiş ve iki yeni model sunmuştu.

Hafif eğimli tavan çizgisine sahip coupé'ye ek olarak, sportif ve zarif bir tasarıma sahip kompakt bir steyşın kasa olan CLA Shooting Brake on yıldır piyasada.
AMG, A-Serisi'ni sofistike bir dört silindirli benzinli motorla yükselttikten sonra, CLA ve CLA Shooting Brake'in de Affalterbach'ta yapılan bir güç uygulamasına sahip olması mantıklıydı. 2019'dan beri mevcut olan kompakt modelin mevcut nesli, Mercedes-AMG 35, 45 veya 45 S olarak mevcuttur. İkinci versiyon, 421 hp ile popüler serinin mutlak üst modelidir.


Sportifliği yüksek günlük kullanımla birleştirmek ve yeni bir Shooting Brake olarak Mercedes-AMG CLA 45 S'yi satın almak istiyorsanız, şu anda en az 140.359 Euro ödemeniz gerekiyor. Kullanılmış araba pazarına giderseniz çok daha ucuza gelir. Arka tarafında gıpta ile bakılan AMG kısaltmasına ve kaputunun altında buna karşılık gelen 380 bg'den fazla güce sahip iki litrelik benzinli motora sahip çok sayıda CLA modeli vardır. 500 Nm torka sahip 421 hp üst model de birkaç kez temsil ediliyor.

Motora aşırı yüklenme olasılığını ortadan kaldırmak için, ilgili taraflar öncelikle düşük kilometreli modelleri düşünmelidir. Aramanızı 2021'den itibaren kayıtlı numunelerle ve kilometreyi 20.000 kilometre ile sınırlandırırsanız, cazip tekliflerden biri veya diğeri görünecektir. Bazen harika bir fiyat sizi cezbediyor olsa bile, tamamlanmış bir servis defteri olmayan veya eksik bir geçmişi olan arabaları görmezden gelmek daha iyidir.


İki yaşında ve sadece 19.300 km.
Mercedes-AMG 45 S 4Matic+ Shooting Brake'de ikinci el otomobil pazarında da ciddi AMG tekliflerinin olduğu görülüyor. Metalik dağ grisi rengindeki kompakt istasyon vagonu tam olarak iki yaşında ve bu süre içinde 19.300 kilometre yol kat etti. Tamamlanan çek defteri ve satıcının resimleri, kullanılmış Affalterbacher hakkında çok iyi bir izlenim veriyor.


Kırmızı kontrast dikişler de dahil olmak üzere Alcantara'da çok sayıda ayrıntıya sahip sportif temel donanıma ek olarak, bu örnekte Burmester surround ses sistemi, kırmızı emniyet kemerleri ve MBUX sistemi bulunmaktadır. Sipariş anında Mercedes'in fiyatı 140.000 Euro'nun oldukça üzerindeydi. İki yıl sonra fiyat önemli ölçüde düştü, AMG şu anda 126.900 Euro'ya sunuluyor - kullanılmış araba garantisi dahil.

Yorum yazmak için üye girişi yapmalısınız.